Vijesti / Ostalo

Šokantni slučaj trovanja u Osijeku nije jedini: Serijski trovači operiraju i po ostalim gradovima, građani najavili prosvjed

Šokantni slučaj trovanja u Osijeku nije jedini: Serijski trovači operiraju i po ostalim gradovima, građani najavili prosvjed

Šokantni slučaj trovanja životinja u Osijeku o kojem smo jučer izvijestili nije izoliran. Serijski trovači operiraju i po drugim hrvatskim gradovima. I to ne samo sad već protekle tri godine u isto ovo vrijeme, upozoravaju Udruge za zaštitu životinja. Nakon golubova, u Osijeku su uginuli i fazani. Građani ljutiti na inertnost policije najavljuju prosvjed.

Građani su policiji prijavili još deset novih slučaja. Prije tri dana psi, jučer golubovi, danas fazani. Društvene mreže pune su fotografija i lokacija za koje se sumnja da netko ostavlja otrov.

"Po meni je sigurno riječ o trovanju, pogotovo ako se referiramo na ono što se događalo unutrag dvije tri godine. A tko bi mogao stajati iza toga? Ono što sam ja sama sebi potvrdila sumnju je da je to organizirano. Sigurno mora biti organizirano jer se togađa u nekoliko gradova u isto vrijeme ili s razmakom jedan dva tri tjedna. I sigurno to ne može jedna osoba", uvjerena je Monika Berberović iz Udruge INDIGO.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječani u strahu za kućne ljubimce i svoje zdravlje najavljuju prosvjed danas (nedjelja) u 5 do 12 na Trgu Ante Starčevića.

Opširnije u prilogu RTL televizije

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!