Sport / Nogomet

HNS: ''Mi nikome nismo zabranili ulazak na utakmicu u Gradskom vrtu''

HNS: ''Mi nikome nismo zabranili ulazak na utakmicu u Gradskom vrtu''

Nogometna reprezentacija Hrvatske priprema se za skori početak Svjetskog prvenstva, a generalku pred Rusiju odigrali su u Gradskom vrtu. Nakon utakmice na mail naše redakcije kao i na naše profile na društvenim mrežama javili su se ogorčeni navijači koji tvrde kako su im oduzimane majice i šalovi s obilježjima NK Osijeka i Kohorte.

"Na ulazu su me tražili da skinem prigodnu majicu s obilježjima 30 rođendana Kohorte. Nakon natezanja pristao sam skinuti majicu pa sam cijelu utakmicu proveo bez iste. Nakon utakmice majica mi nije vraćena iako sam na tome inzistirao," jedan je od komentara, a tragom te informacije obratili smo se Nogometnom klubu Osijeku i Hrvatskom nogometnom savezu.

GALERIJA: 16 tisuća kockica na Gradskom vrtu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Hrvatski nogometni savez analizirao je rad zaštitarske službe te je provjerio ovakve navode sa svim rukovoditeljima na stadionu te je analiza pokazala da se nije nikome branilo ili oduzimalo bilo što slično ovome što se navodi (majice i obilježja NK Osijek ili Kohorte). Takvo što HNS, naravno, nije ni tražio od zaštitara niti se takvo nešto u pripremi utakmice spominjalo. Ukratko, zaštitari nisu branili nikome s obilježjima NK Osijek ili Kohorte ulazak na stadion. Ni u kontaktu s predstavnicima Kohorte nismo dobili takve ili slične informacije ili primjedbe da znaju za takav primjer." kaže nam Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

received 10156402915424264

No, ono što HNS nije isključio je moguća zabrana ulaska na stadion od strane policije. HNS naglašava kako oni zaštitarskoj službi nisu naložili bilo kakve zabrane, ali da za rad policije nemaju saznanja.

Iz NK Osijeka kratko su nam odgovorili kako je organizator utakmice HNS i kako su se oni kao klub domaćim potrudili da se svi osjećaju dobrodošli.

Sve ovo treba promatrati i u svjetlu nategnutih odnosa između HNS-a i navijača koji su porukama "pozdravili" dolazak Luke Modrića, te osuđenog Zdravka Mamića i predsjednika HNS-a Davora Šukera.

SiB.hr

  

 


Izdvojeno

Reci što misliš!