Sport / Nogomet

Osijek i Hajduk u golijadi podijelili bodove

Osijek i Hajduk u golijadi podijelili bodove

Nogometaši Osijeka napokon su odigrali utakmicu vrijednu gledanja i to protiv Hajduka s kojim se još uvijek bore za drugo, odnosno treće mjestu u HNL.

OSIJEK 3:3 HAJDUK

Hajduk je rano poveo. Već u drugoj minuti Said je prošao po lijevoj strani i ubacio za Bašića koji pogađa za vodstvo Hajduka. Neposredno nakon toga Hajduk je mogao i povećati vodstvo, ali srećom po Zekića i njegovu ekipu to se nije dogodilo. Osijek se nakon toga konsolidirao i povezao svoje redove, a borbenost je ovog puta bila na visokoj razini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Isplatilo se to sredinom prvog dijela kad danas sjajni Boban uzima loptu i dodaje do Marića koji sam s pet metara matira Leticu za izjednačenje. Desetak minuta nakon toga vidjeli smo i najbolji potez na utakmici. Lopa je namjestio loptu na dvadeset metara od gola gostiju, opalio jednu žabicu i prevario golmana za veliko slavlje na tribinama. Nažalost po Osijek pred sam kraj poluvremena Hajduk je došao do izjednačenja. Malenica prvo brani jedan udarac, ali se lopta odbija do igrača Hajduka Gkentsoglua na desetak metara od gola, a on ju zakucava u mrežu.

Drugi dio započeo je slično kao prvi. U 58. minuti Hjaduk probija po lijevoj strani, ubacuje u petarc domaćih, a tamo Šimunec loptu skreće u vlastitu mrežu za novo vodstvo gostiju. Niti ovog puta Osijek se nije predao i kreće u napad. Isplatilo se to u 77. minuti kad nakon udarca s 11 metara zabija Hajradinović.

Do kraja je Osijek mogao i do pobjede, ali nažalost nije bilo sreće i više odlučnosti u samoj završnici. Ipak, današnja utakmica putokaz je kako se može odigrati kvalitetan susret, a onda ako rezultat i ne bude onakav kakav svi žele, a to je pobjeda, nitko neće zamjerit igračima.

Tekst: SiB.hr
Foto: Davor Javorović/Pixell

   


Izdvojeno

Reci što misliš!