Sport / Nogomet

Osijek mlitav protiv Intera

Osijek mlitav protiv Intera

Teško je pronaći riječ koja opisuje igre Osijeka u posljednje vrijeme. Trener Zoran Zekić sve je više na meti navijača, ali on kao da ne želi preuzeti krivicu i iz kola u kolo pronalazi neke druge razloge za loše igre svoje momčadi.

Neprestano kemijanje i promjene u sastavu nikako da dovedu do bolje igre, a to dovodi do brojnih frustracija na tribinama Gradskog vrta.

Nažalost, tako je bilo i danas u dvoboju protiv Intera. Očekivalo se kako će Osijek igrati bez ikakvog grča nakon što je gotovo osigurao europske nastupe i iduće godine, ali smo gledali još jedno mučenje pred malobrojnim navijačima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inter je poveo vrlo rano nakon dobre akcije Šarića koji dodaje Vučevića koji zabija za vodstvo. No, tek što se krenulo s centra, Grgić prolazi i nabacuje za Milovića koji zabija svoj prvijenac u bijelo-plavom dresu. Nadali su se svi tad otpuštanju kočnica, ali do kraja poluvremena nije bilo prigoda pred ni jednim golom.

Drugi dio bio je poprilično sličan, a da Osijek neće do tri boda, bilo je jasno u 61. minuti kad Milović u kratkom vremenu zarađuje drugi žuti karton, a samim time i crveni.

Do kraja susreta nije bilo konkretnijih prigoda, a navijači su svoje negodovanje izrazili na kraju brojnim zvižducima. Prigoda za djelomično iskupljenje već je u nedjelju kad stiže Hjaduk.

"Naravno da je nama svima želja da navijači budu u izdanju kao što su bili ljetos, svima je želja da mi budemo kao što smo bili ljetos, lijepo je biti trener kad igraš dobro, sada se moram nositi s ovim kad je loše, nismo dobri zadnje 2 utakmice, ali mi smo drugu godinu zaredom izborili Europu u 3.mjesecu, ova atmosfera je mučna, ovako nije bilo ni kad smo se borili za ostanak, mi smo možda i sami krivi jer smo dobrim igrama na početku sezone navijačima dali krila da nam vjeruju više nego što nam možda trebaju vjerovati.No, igrat će Osijek opet nogomet kakav je igrao!" rekao je nakon utakmice Zekić, ali malo kome je ova njegova izjava bila do kraja jasna.

Tekst: SiB.hr
Foto: Davor Javorović/Pixell

   


Izdvojeno

Reci što misliš!