Sport / Nogomet

Osječko-baranjski ŽNS smatra da HNS radi dobro i Šukeru daju jednoglasnu potporu!

Osječko-baranjski ŽNS smatra da HNS radi dobro i Šukeru daju jednoglasnu potporu!

Na jučerašnjem zasjedanju osječko-baranjskog Županijskog nogometnog saveza  okupljeni skupštinari donijeli su jednoglasnu odluku za potporu Šukeru za kandidaturu za mandat na sljedeće četverogodišnje razdoblje na čelu HNS-a.

Kao glavni argument potpore je uspjeh reprezentacije i njen plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Savez je, kako se moglo čuti, financijski i organizacijski stabilan pri čemu se znatno pomagalo županijskim savezima. Svaka je regija, odnosno središte HNS-a dobilo po 400.000 eura, pa tako i Slavonija i Baranja, u čiji se iznos nije ubrojilo 2,5 milijuna kuna koliko je krovna organizacija dodijelila NS-u Osijek i ŽNS-u osječko-baranjskom za gradnju Kuće nogometa u osječkoj Kupskoj ulici.

Popisu argumenata pridružio se i direktor NK Osijek Igor Galić naglašavajući da bez Šukerovih lobiranja kod sadašnjih mađarskih vlasnika ne bi bilo sadašnje stabilnosti i perspektive osječkog prvoligaša.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osijek, točnije osječki ŽNS, tako i dalje ostaje utvrda Šukera, Mamića i HNS-a, a svim ljubiteljima nogometa i istinskim navijačima ostaje za nadat se da će doći dani kad će na čelnim funkcijama u nogometu biti ljudi kojima je na prvom mjestu zaista nogomet.

SiB.hr 
FOTO: Davor Javorović/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!