Sport / Nogomet

NK Osijek: ''Razočarani smo, ali Hrvatska je ispred svega!''

NK Osijek: ''Razočarani smo, ali Hrvatska je ispred svega!''

Nakon što je iz HNS-a službeno potvrđeno kako će utakmica između Hrvatske i Finske neće odigrati, kako je prvotno planirano, na Gradskom vrtu nego na stadionu Rujevica u Rijeci, oglasili su se i iz NK Osijeka.

"Izuzetno nam je žao što nećemo moći biti domaćini i ugostiti reprezentaciju Hrvatske u utakmici s Finskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. Poduzeli smo doslovno sve, što je s naše strane bilo moguće, da se taj susret odigra na našem stadionu, nabavili i poseban stroj za isušivanje travnjaka, dali zaista maksimum u svakom pogledu i nadali se pozitivnom ishodu.

Dakako da shvaćamo nezadovoljstvo i razočaranje ljubitelja nogometa u Osijeku i diljem Slavonije i Baranje jer svi smo se veselili dolasku naših najboljih nogometaša, kojima smo uvijek bili dobri domaćini, što su i oni sami učestalo isticali. To je uvijek bio poseban događaj za sve nas, ali na vrijeme i neke okolnosti, ipak, ne možemo utjecati..," rekao je Igor Galić, direktor kluba.

U daljnjem obraćanju, Galić je dodao kako savez prvenstveno djeluje u interesu reprezentacije i kako klub ne može inzistitrati na domaćinstvu u Gradskom vrtu.

"Svi moramo imati zajednički interes u ovom slučaju i stoga se ne želimo ni sa kime svađati, bilo koga prozivati i podizati tenzije. Naravno da smo tužni, možemo reći i razočarani uslijed ovakvog raspleta situacije, no ništa više nismo mogli učiniti od onoga što smo poduzimali svih ovih proteklih dana.

Vodstvo reprezentacije je odgovorno za rezultat i plasman na Svjetsko prvenstvo, tako da nam ne preostaje ništa drugo nego uvažiti odluku HNS-a, bez obzira na to što smo se nadali i vjerovali da će ona biti drugačija. No, Hrvatska je ispred svega, tako uvijek mora biti!," zaključio je Galić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!