Sport / Nogomet

Utakmica Hrvatske i Finske seli na Rujevicu?!

Utakmica Hrvatske i Finske seli na Rujevicu?!

Plasman Hrvatske na završinicu Svjetskog prvenstva koje se sljedeće godine održava u Rusiji, još je uvijek pod znakom pitanja, a do kraja kvalifikacija Hrvatska će odigrati dvije utakmice.

Prva je na rasporedu ona protiv Finske, a u kojoj je domaćin stadion Gradski vrt. No, danas je u medijima osvanula informacija kako će se ta utakmica odigrati u Rijeci na stadionu Rujevica i to zbog lošeg terena u Osijeku. 

Da postoji problem dao je naslutiti i predsjednik NK Osijeka koji je na pitanje novinara da li je odigravanje utakmice u Osijeku u pitanju dao naslutiti kako postoji realna opcija da je tomu tako.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Inspekcija HNS-a i FIFE je posjetila stadion i postoje određene poteškoće i nedostaci na samom terenu. Reprezentacija je svakako dobrodošla u Osijek jer ovdje ima najbolju podršku u cijeloj zemlji. Radimo na otklonu nedostataka na samom terenu i nadamo se kako će biti spreman za utakmicu protiv Finska 6. lsitopada," rekao je Meštrović no nije mogao sa sigurnošću potvrditi da će to tako uistinu i biti.

Čelnici HNS-a pak ne žele riskirati i na blatnjav teren slati Čačićeve trupe tri dana prije odlučuječeg dvoboja protiv Ukrajine pa se Rujevica sve glasnije spominje kao zamjensko rješenje.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!