Sport / Nogomet

Barać odlazi u PSV ili Ajax ili!?

Barać odlazi u PSV ili Ajax ili!?

Stoper bijelo-plavih, Mateo Barać (23), napušta Osijek i odlazi u Nizozemsku, ali ne kako je prvo bilo najavljeno u Ajax, nego vjerojatno u PSV, klub kojeg je nedavno izbacio iz Europske lige.

Vjerojatno su i njegovi odlični nastupi na tim utakmicama utjecali na čelnike kluba iz Eindhovena, a nisu ga bez razloga prozvali 'hrvatskim Ramosom'.

Posljednjih dana govorilo se kako će Barać napraviti transfer karijere i preseliti u Ajax, no kopljanici su odustali u posljednji trenutak. Barać će s PSV-om potpisati četverogodišnji ugovor, a Osijek bi trebao dobiti sličan iznos kao i od Ajaxa - dva milijuna eura, piše Večernji list.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mateo je karijeru  započeo u Junaku, nakon čega mu je propao transfer u Švicarsku, pa je završio u Hrvatskom Dragovoljcu, gdje je doživio ozljedu zgloba. Zatim je u sezoni 2015./2016. zaigrao za Šibenik, a u 25 utakmica zabio je tri gola.

Primijetio ga je Osijek, za koji je debitirao u srpnju 2016. protiv Istre, a za bijelo-plave je upisao 35 nastupa te zabio gol, uz jednu asistenciju.

UPDATE: Barać će ipak prvo otići na još jednu provjeru u Ajax...

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!