Sport / Nogomet

Osijek bez udarca na gol pao protiv Dinama

Osijek bez udarca na gol pao protiv Dinama

Igrači Osijeka porazom su se oprostili od domaćeg terena. Nakon sedam uzastopnih pobjeda u Gradskom vrtu, danas su od njih bili bolji nogometaši Dinama.

U utakmici, u koju su igrači Zorana Zekića ušli s bremenom kazne koju je najavio sam trener, vidjelji smo jako lošu igru i niti jedan udarac u okvir gola tijekom devedeset minuta. Slobodno možemo reći kako je samo zahvaljujući raspoloženom Malenici rezultat bio samo 0:1, a jedini strijelac bio je Sigali.

Osijek u zadnjem kolu gostuje u Splitu protiv istoimene momčadi, a već sad je jasno kako sezonu završava na četvrtom mjestu i uključuje se u europske utakmice već u ranoj fazi natjecanja tijekom lipnja. Prije toga, navijači bijelo-plavih se nadaju kako će se momčad dodatno pojačati jer je izvjesno kako s ovim kadrom ne mogu parirati momčadima koje su ispred njih na tablici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[blockquote]Lopa dobitnik Kohortine nagrade

Kao i svake sezone, navijačka skupina NK Osijeka, Kohorta, dodjelila je nagradu na najboljeg igrača u protekloj sezoni. Čast je ove godine pripala omalenom Ukrajincu, Dymitru Lopi koji je u Osijek stigao s posudbe iz Mađarske.[/blockquote]

Tekst: SiB.hr
Foto: A.Štajduhar/SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!