Sport / Nogomet

Kakav stadion treba NK Osijek?

Kakav stadion treba NK Osijek?

Od kad su mađarski investitori preuzeli Nogometni klub Osijek jedan od glavnih ciljeva je gradnja novog stadiona. Nakon što se profiliralo nekoliko adresa na kojima bi stadion trebao biti, a donesena gotovo konačna odluka da će se graditi na lokaciji u Wilsonovoj, povela se rasprava o samom kapacitetu stadiona.

Vlasnik kluba Lorinc Mesarosz dao je naslutiti kako će stadion biti kapaciteta za oko 10 tisuća ljudi te kako će imati sve najmodernije sadržaje, već ranije je predsjednik kluba Ivan Meštrović ponovio sličnu tezu. Neko vrijeme živjela je ideja o nacionalnom stadionu, ali se od iste, čini se, odustalo.

Na same najave reagirali su i brojni navijači kluba na društvenim mrežama pa tako jedni brane tezu kako se stadion ne gradi za danas kad je grad opustošen, a na utakmicama nema više od nekoliko tisuća ljudi. Drugi pak zagovaraju gradnju stadiona većeg kapaciteta za budućnost i koji će priličiti statusu Osijeka kao četvrtog grada u državi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U suradnji s navijačima Osijeka s foruma Bijelo-plavi, odlučili smo pitati vas što mislite o obje ideje. Kako bismo saznali što navijači žele, pokrenuli smo anketu koju možete popuniti na linku.

SiB.hr

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!