Promo / Gospodarstvo

TJEDNE AKCIJE OČNE OPTIKE LENS u tjednima od 12. do 24. studenog 2018. godine

TJEDNE AKCIJE OČNE OPTIKE LENS u tjednima od 12. do 24. studenog 2018. godine

„Novi dan, nova prilika!“ - To je moto nove tjedne akcije Očne optike Lens.

Razmišljate o pregledu vida ili sluha, novim dioptrijskim ili sunčanim naočalama, trebate leće? Veliki broj novih pogodnosti dolazi iz Očnih optika Lens.

Navratite u Očne optike Lens na adresama Pavla Pejačevića 5 ili Ulica Hrvatske Republike 29 u Osijeku i iskoristite pregršt novih pogodnosti.

Svaki dan u tjednima od 12. do 17. studenog i od 19. do 24. studenog 2018. godine Očna optike Lens za kupce nudi odlične prilike. U nastavku donosimo koje su to sve pogodnosti u Lensu osigurali za kupce.

• PONEDJELJAK – TWO PERSONS PACK – 500 KN UŠTEDE – Svim kupcima koji dođu u paru ili se odluče za izradu dvojih kompletnih dioptrijskih naočala osiguravaju uštedu na dioptrijskim lećama u iznosu od 500 kuna i poklanjaju im dva pregleda vida. *minimalna vrijednost jednog kupljenog okvira mora biti 300 kn
• UTORAK – KUPCIMA PROGRESIVNIH NAOČALA DIOPTRIJSKE NAOČALE NA POKLON – Svim kupcima koji se odluče na izradu dioptrijskih naočala s progresivnim lećama poklanjaju naočale za čitanje u iznosu do 400,00 kn. *akcija se odnosi na Rodenstock leće.
• SRIJEDA – DRUGA DIOPTRIJSKA LEĆA U POLA CIJENE – U slučaju izrade naočala, jednojakosne dioptrijske leće indeksa 1.5 dobivate s 50% popusta.*minimalna vrijednost jednog kupljenog okvira mora biti 300 kn
• ČETVRTAK – SOLOCARE 360 ml + MEKE KONTAKTNE LEĆE = SOLOCARE 90 ml (GRATIS) - Kupite Solocare aqua tekućinu 360 ml za meke kontaktne leće i kontaktne leće, a oni vam poklanjaju Solocare 90 ml.
• PETAK – THREE PERSONS PACK – 800 KN UŠTEDE - Svim kupcima koji dođu u pratnji s još dvije osobe ili se odluče za izradu trojih kompletnih dioptrijskih naočala osiguravaju uštedu na dioptrijskim lećama u iznosu od 800 kuna i poklanjaju im tri pregleda vida. *minimalna vrijednost jednog kupljenog okvira mora biti 300 kn
• SUBOTA – BESPLATNA KONTROLA SLUHA – Besplatna kontrola sluha za sve koji se u tjednu akcije Očne optike Lens naruče za kontrolu sluha.

LENS 3

Želite čist i jasan vid, te kvalitetan sluh?

Odluka je na Vama. Pozivamo sve one koji se još nisu priključili akciji da posjete poslovnice Očne optike Lens te da iskoriste pogodnosti TJEDNIH AKCIJA.

Očna optika Lens
P.Pejačevića 5, 31000 Osijek - 031 / 367 – 090
Ulica Hrvatske Republike 29, 31000 Osijek - 031 / 211 – 700
www.lens-optika.hr

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!