Promo / Gospodarstvo

Jesen u Beauty centru KA donosi fantastične ponude

Jesen u Beauty centru KA donosi fantastične ponude

Beauty centar KA ove jeseni donosi pregršt odličnih ponuda za inovativne tretmane vrhunskim uređajima. Radi se o svjetski poznatim uređajima koji su višestruko testirani te potvrđeni od strane najrigoroznijih agencija. Svaki od ovih uređaja jamči sigurnost te pouzdanost, a u tretmanima ćete uživati i osjećati se bolje nego ikada!


IPL Powerflash (Intenzivna pulsirajuća svjetlost) primjenjuje se za trajno uklanjanje dlačica, pomlađivanje lica i tijela, u terapiji akni te pri odstranjivanju kapilara i hiperpigmentacije. Rezultati su trajni, a za razliku od laserske tehnike bezbolni. U tijeku su 4 specijalne ponude!

Face Up – rotirajuća mikrodermoabrazija učinkovito smanjuje/uklanja sunčane pjege, smanjuje/uklanja fine bore, smanjuje/uklanja ožiljke od akni, poboljšava teksturu kože, smanjuje veličinu pora, vrši limfnu masažu te stimulira proizvodnju novog kolagena koji je ključan za elastičnost i mladolikost kože. Uz svaki Face Up tretman očekuje vas vrhunska njega Dermalogica kozmetikom i to po 25% popusta.

Med2Contour svjetski je hit tretman za oblikovanje tijela i uklanjanje celulita, a u ovom dijelu Hrvatske dostupan je samo u Beauty centru KA. Prva je to prava alternativa operativnoj liposukciji, nudi trajne rezultate pri oblikovanju tijela i uklanjanju celulita, a uz to je 100% siguran i ugodan tretman. U jesenskoj akciji očekuje Vas 3+2 tretmana gratis uz 10 limfnih drenaža koje su također gratis!

Ove specijalne ponude vrijede do 15.12.2017.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

ka2

Naručite se na besplatne konzultacije sa stručnim djelatnicama Beauty centra KA na broj 031230230 ili e-mail [email protected].
Dodatne informacije o uslugama i uređajima možete potražiti na facebook stranici Beauty centar KA ili na web-u.

Vidimo se u KA!

beauty KA koz cjenik

beauty KA2 koz cjenik

[important title=]NAGRADNA IGRA: 
Poklanjamo vam 3x1 vrhunski tretman Med2Contour. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati sam osvoje IME i PREZIME.

Dobitnici su: Emilija Ergotić, Kristina Kurtović i Ela Šnjarić[/important]

     


Izdvojeno

Reci što misliš!