Promo / Gospodarstvo

Brojni osječki maturanti dobili ''pomoć u pravi trenutak'' oko izbora koji fakultet upisati!

Brojni osječki maturanti dobili ''pomoć u pravi trenutak'' oko izbora koji fakultet upisati!

Edukos, centar za instrukcije koji već godinama pruža usluge priprema za državnu maturu osječkim maturantima, u subotu, 16. rujna bio je domaćin brojnim znatiželjnicima. Povod tomu bio je projekt „Ne znaš što upisati? Mi ti možemo pomoći!“.


U prostorijama se Edukosa okupilo 45 bivših ili sadašnjih studenata s 22 različita osječka fakulteta kako bi razmijenili svoja iskustva s učenicima koji trenutno pohađaju maturantski razred. Taj je događaj posjetilo više od 150 osječkih maturanata koji su tijekom prijepodneva bivše i sadašnje studente ispitivali o svemu što ih zanima vezano uz pojedine fakultete. Na taj su način dobili najbolji uvid u ono što ih čeka za godinu dana te su mnogi od njih riješili svoje dvojbe oko toga što upisati. Stoga, može se reći da je taj projekt ostvario fantastičan uspjeh!

U Edukosu su zadovoljni odazivom maturanata i njihovih roditelja te su istaknuli kako je taj projekt nešto što će se nastaviti i u idućim školskim godinama, a uvode još jednu novinu. Na istome mjestu već će od iduće subote maturanti moći testirati svoje znanje iz različitih predmeta budući da će Edukosovi predavači organizirati pisanje probne mature koja bi trebala biti simulacija onoga što maturante čeka u lipnju 2018. godine.

Stoga, na ovaj način pozivaju sve maturante da se u subotu, 23. rujna s početkom u 10:00 h odazovu na pisanje probne mature i tako provjere s kojim su predmetima „načisto“, a s kojima bi moglo biti borbe!

  


Izdvojeno

Reci što misliš!