Promo / Gospodarstvo

Automobili Škojo - Suzuki Driving Days 27. i 28.05.2017. na parkiralištu trgovačkog centra Portanova

Automobili Škojo - Suzuki Driving Days  27. i 28.05.2017. na parkiralištu trgovačkog centra Portanova

Natjecanja u jahanju mehaničkog bika, probne vožnje Celeria, Ignisa, Swifta, Balena, Vitare i S-Crossa, izložba Suzuki motocikala, te ozbiljna natjecanja u mini košarci za djecu.

Jedno od najzabavnijih tradicionalnih godišnjih okupljanja vlasnika Suzuki vozila i svih onih koji razmišljaju o kupnji nekog od Suzuki modela - Suzuki Driving Days - održava se u subotu i nedjelju, 27. i 28. svibnja 2017. od 10,00 do 20,00 sati na parkiralištu ispred trgovačkog centra Portanova u Osijeku.

Program manifestacije organiziran je u nekoliko kategorija - probne vožnje, natjecanje odraslih, dječja natjecanja, izložbe i popularna gastro ponuda. Suzuki je marka u čijim prednostima uživaju cijele obitelji, pa je Driving Days i zamišljen kao kombinacija prezentacije novih automobila i suvremenog lunaparka u čijim sadržajima posjetitelji uživaju dvostruko - i dok se natječu i dok prate natjecanja drugih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U segmentu probne vožnje posjetiteljima su na raspolaganju svi modeli iz Suzukijeve ponude: Celerio, Ignis, Swift, Baleno, Vitara i S-Cross. Redom cjenovno vrlo prihvatljivi automobili, izdržljivi, s puno korisnog prostora, s novim motorima i s različitim paketima opreme. Neki modeli su mladalački neobuzdani, a drugi opet u prvi plan ističu klasične vrijednosti, poput snage i dugovječnosti. U svakom slučaju, posjetitelji će od stručnih prodajnih savjetnika moći dobiti sve odgovore na eventualna pitanja o tehnološkim iskoracima marke, funkcionalnostima pojedinih segmenata opreme, te mogućim kombinacijama boja i vizualnog individualiziranja automobila.

AS Porta

Odrasli posjetitelji moći će se okušati u specifičnom rodeu, jahanju mehaničkog bika. Omiljena zabava američkih kauboja i europskih zabavnih parkova - mehanički bik bit će na raspolaganju u Osijeku svima onima koji su takvu vrstu zabave do sada gledali samo na filmu. Prvih sedam natjecatelja koji se najduže budu zadržali u sedlu osvojit će vrijedne nagrade iz Suzukijevog asortimana dodataka i opreme te smart telefon.

Najmlađi posjetitelji na raspolaganju imaju prekrasno igralište za mini košarku. Natjecanja traju cijeloga dana, a cilj je postići što više koševa. Troje najboljih u toj disciplini također će biti posebno nagrađeni.

Organizatori su osmislili i popratnu ponudu u okviru koje je najzanimljivija izložba novih modela Suzuki motocikala. Obzirom na njihovu atraktivnost i veliki interes koji postižu novi modeli, po prvi puta plasirani u osječkom autosalonu Automobila Škojo, pretpostavka je da će iskusni vozači i članovi motociklističkih klubova iz Slavonije cijeloga dana imati tema za razgovore.

Uz motocikle bit će i prodajna izložba motociklističkih kaciga renomiranog proizvođača HJC uz akcijski popust od 10% za sve uplate u gotovini.

U ostatku popratnog programa organizirana je i bogata prodajna izložba dodatne opreme za Suzukijeve modele, brend akcesorija i originalnih motornih ulja, također po prigodnim akcijskim cijenama i do 50% na pojedine artikle iz ponude.

Svi natjecatelji i posjetitelji koji budu sudjelovali u probnim vožnjama bit će počašćeni osvježavajućim pićima i svježe pečenim hamburgerima, baš kako je to uobičajeno kad se dolazi na rodeo.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!