Lifestyle / Ostalo

Osječki policajac u Životu na vagi skinuo čak 72,5 kilograma!

Osječki policajac u Životu na vagi skinuo čak 72,5 kilograma!

Marijo Barišić, svima znaniji kao Baro iz Osijeka, posljednji je stao na vagu u finalnom izdanju Života na vagi koja se prikazivala na RTL televiziji, a prije vaganja želio je publici i gledateljima otkriti da mu je taj dan 17. godišnjica braka, ali je otkrio i da mu je na posljednjem sistematskom pregledu otkrivena rizična cista na lijevom bubregu koju mora ukloniti.

„Moram se zahvaliti produkciji showa jer onaj stari Baro ne bi nikad otišao na sistematski. Baš zato zahvaljujem svim prijateljima koji su me nagovorili da se prijavim u show i što sam na vrijeme saznao za cistu“ kazao je Baro.

Baro je u show ušao sa 159,8 kilograma, izgubio je 72,5kg, te sada ima 87,3,kg što znači da je izgubio 45,4% tjelesne mase.

I treća sezona “Života na vagi” je ukazala na problem pretilosti s kojim se bori velik broj Hrvata, a koji nije samo zdravstveni problem nego često nosi psihičko zlostavljanje i omalovažavanje. No rezultati ovogodišnjih kandidata su pokazatelj da od snova ne treba odustajati te da snaga volje i pomoć stručnjaka mogu promijeniti živote!

Marijo je policajac za očevid i otac troje djece. Prijavu za show poslao je jer se počeo brinuti za svoje zdravlje, ali i budućnost svoje djece.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Imam sina s posebnim potrebama i bojim se za njegovu budućnost kada mene ne bude", rekao je.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!