Lifestyle / Ostalo

Zeko, Zriko i janje u Portanovi

Zeko, Zriko i janje u Portanovi

Nedjelja 23. rujna od 11 sati je pravo vrijeme za biti u Portanovi budući da upravo tada starta jedno veselo dječje prijepodne.

Za to će se pobrinuti Portanova i Dječje kazalište Branka Mihaljevića sa izvedbom svoje legendarne predstave – Zeko, Zriko i janje. Riječ je tri prijatelja zecu Zeki, zrikavcu Zriki i janjetu – Janje. Koje će nevolje snaći ovo troje simpatičnih lutkarskih likova i kako će se u priču uklopiti jedna lisica, vuk i lugar Luka doznajte u Portanovi u nedjelju od 11 sati.

portanova2109 2

A u subotu 22. rujna od 16 sati započinje još jedna u nizu akcija dobrovoljnog darivanja krvi koju organizira Crveni Križ Osijek, Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i Portanova. Akcija će se održati od 16 do 19 sati u Portanovi, odnedavno na novoj lokaciji – na 2. katu, u poslovnom prostoru između lounge bara Waldinger i restorana Polaris. Iskoristite ovu priliku, darujte krv i spasite život.

portanova2109 3

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako se ljeto još uvijek ne da, izlozima Portanove zavladale su nove jesensko-zimske kolekcije. Ovogodišnje kolekcije i više su nego savršene - izbor je raznolik, baš kao i opseg trendova koji se nose. Provjerite i sami!
    
Vidimo se za vikend u Portanovi!

  


Izdvojeno

Reci što misliš!