Lifestyle / Kino

Cinestar slavi i časti ulaznicama za samo 15 kuna!

Cinestar slavi i časti ulaznicama za samo 15 kuna!

Prošlo je 15 godina od otvorenja prvog CineStara u Hrvatskoj, točnije u zagrebačkom Branimir centru. Brand koji stvara emocije, zbližava ljude, okuplja obitelji, slavi svoj 15. rođendan i upravo je to razlog da pozovete nekoga u kino i zajedno uživate u jedinstvenom doživljaju koji pruža samo CineStar, kino s pet zvjezdica.

15. rođendan znači da je cijena ulaznice svih filmova 15 kuna i to samo u srijedu 28.11.2018., a prodaja kreće već danas. Za sve ljubitelje filmova, ovo je prilika koja se ne propušta, a uključuje filmove u IMAX formatu. Preporuka za pogledati, definitivno su filmovi: 'Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, 'Mala Italija', 'Udovice', 'Kursk: Prokletsvo dubina', crtić 'Ralph ruši internet: Krš i lom 2' te mnogi drugi. Bez obzira koliko imate godina, CineStar nudi za svakog ponešto. Akcije ne vrijedi za projekcije u Kaptol Boutique Cinema i CineStar Gold Class-u.

Ova godina CineStaru je u znaku broja 15, pa je tako nedavno u Puli otvorio baš 15. svoje kino Hrvatskoj. Udobnost i doživljaj koji pružaju dvorane CineStar kina, kao i vrhunska usluga te uvijek najmodernija svjetska tehnologija nešto su radi čega mu se zadovoljni korisnici uvijek i vraćaju, a filmovi koje nudi uvijek rado okupljaju brojne obožavatelje i upravo zato je CineStar savršeno mjesto za stvaranje uspomena. Ove godine, Blitz-CineStar dobio je važno priznanje - CineStar 4DX Mall of Split, najveće kino u Dalmaciji, dobitnik je ugledne ICTA nagrade za najbolje novosagrađeno kino u Europi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sklopu investicijskog ciklusa koji Blitz-CineStar provodi od svog osnutka 2003. godine do danas, unutar CineStar Cinemas grupe u Hrvatskoj i regiji otvoren je ukupno 21 multipleks, sa 132 digitalne dvorane i preko 21.000 sjedala, što – zajedno s gotovo 4,5 milijuna prodanih ulaznica godišnje – čini CineStar Cinemas najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u Hrvatskoj i regiji.

Svoje kinoulaznice za ovu rođendansku proslavu možete kupiti na blagajnama, putem iCineStar aplikacije i online na: https://www.blitz-cinestar.hr/15-rodjendan-cinestara


Izdvojeno

Reci što misliš!